28 november 2018 10 x bekeken

Donderdag 11 oktober – heeft Noordhoff Health zijn nieuwe strategie voor 2020 kenbaar gemaakt op de jaarlijkse beheerdersdag van PulseWebgebruikers. Een strategie die aansluit op de laatste trends omtrent ‘levenlang leren’ en de nieuwe mogelijkheden met de overname van LearnLinq afgelopen zomer. Binnenkort komen wij met een online kennisplein waar alle informatie omtrent de nieuwe strategie volledig wordt toegelicht. Via deze nieuwsbrief willen we alvast een korte samenvatting geven van hetgeen 11 oktober is besproken.

Op weg naar een leer-ecosysteem

We leven in een tijd waar de druk op werk, leren, budgetten en regelgeving sterk toeneemt. Een tijd waar leren niet meer sec centraal georganiseerd wordt vanuit het leerhuis maar ook steeds meer decentraal plaatsvindt door de gehele organisatie. Dit betekent dat leren een integraal onderdeel is geworden binnen de zorg wat dus ook om een nieuwe strategie vraagt voor ons als leverancier van digitale leeroplossingen voor de zorg.

Noordhoff Health zag bovenstaande trend al jaren geleden langzaam ontstaan en heeft hier ook gedeeltelijk op ingespeeld met nieuwe leeroplossingen als AskMe voor werkplekleren, IQualify en door de content server aan te passen waardoor je de Zorgpad Pro modules modulair kan aanpassen. Met de overname van LearnLinq en de moderne technologie waarop dit platform is ontwikkeld hebben we nu de mogelijkheid om hier nog een stap verder in te gaan. De komende twee jaar zullen wij werken aan een leer-ecosysteem waar alle leeroplossingen van Noordhoff Health naadloos met elkaar zullen gaan samenwerken. Maar ook volledig te integreren is met alle andere processen binnen uw eigen organisatie. Hierbij kunt u denken aan het HR systeem maar ook roostersystemen, EPD’s, Iprova, PE-online of BI tools. Afhankelijk van de grote en wensen van de organisatie kan je al gebruik maken van het nieuwe leerplatform. De eerste klanten hebben we zelfs al mogen verwelkomen.

Samen op reis

Uiteraard willen wij jullie als klant meenemen in deze reis. Daarom komen wij dit jaar nog met een online kennisplein die volledig in het teken staat van het nieuwe leer-ecosysteem. Via dit kennisplein zullen wij jullie continue op de hoogte houden van alle ontwikkelingen doormiddel van video’s, FAQ, nieuwsbrieven en Blogs.
Ook kan je op het kennisplein direct inzien wanneer het leerplatform voor jouw organisatie geschikt is en is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan doormiddel van live webinars. Met onderstaande link kan je jezelf alvast inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo weten je zeker dat je niks zult missen!