Ons verhaal

Wie werkt, leert. En wie leert, die groeit. Zo ontwikkel je jezelf continu, als persoon en als professional. Wanneer je even iets opzoekt, tijdens je dagelijkse werk. Als je een uurtje pakt om iets uit te zoeken. En als je de tijd neemt voor een training om je kennis te verdiepen of te verbreden.

Noordhoff brengt kennis dichtbij. Voor professionals en organisaties die efficiënt en veilig willen werken. Samen met onze klanten ontwikkelen wij digitale werkplekondersteuning en slimme, persoonlijke leertechnologie. Zodat jij iedere dag kunt werken, leren én groeien op een manier die bij jou past. Noordhoff. Brengt je verder

 

In de zomer van 2018 is Noordhoff met een nieuwe platformstrategie naar buiten gekomen. Een strategie waarbij we onze paraplu aan digitale leeroplossingen naar state-of-the-art technologie aan het omzetten zijn naar een nieuw leer-ecosysteem. Een leer-ecosysteem waar de leerplatformen AskMe, ZorgPad Professional en LearnLinq de basis voor vormen.

LearnLinq

LearnLinq vormt de basis van het nieuwe leerplatform en is de opvolger van PulseWeb en Edumanager. We maken gebruik van de 20 jaar ervaring die we hebben opgedaan met de drie huidige leermanagementsystemen en de vele co-creatieprojecten die we met verschillende klanten hebben mogen doen. Met de nieuwe technologie waarop het leerplatform is gebouwd kunnen we nu een systeem ontwikkelen dat vele malen gebruiksvriendelijker en innovatiever is dan dat je tot dusver hebt gezien in de markt. Een leerplatform dat naadloos samenwerkt en te integreren is met andere systemen binnen je organisatie: een leer-ecosysteem!

Bekijk ook onze andere digitale leeroplossingen