Een compleet leerplatform voor de zorg

Met PulseWeb beschik je over een compleet leerplatform met alle denkbare functionaliteiten omtrent cursusplanning, cursusadministratie en opleidingsmanagement.

Kwaliteitsdashboard

Wil je weten of je medewerkers bevoegd en bekwaam zijn? Heb je direct inzicht nodig in patiëntvriendelijk handelen of correct gebruik van Point-of-Care apparaten? Ons kwaliteitsdashboard maakt inzichtelijk waar jouw organisatie staat ten opzichte van je KPI’s. Zo weet je precies hoe het zit met de kennis en kunde van medewerkers, hun certificeringen en inzetbaarheid.

Rapportage

Als organisatie heb je correcte data nodig die betrouwbaar is en uitlegbaar is aan de NIAZ, IGZ en V&VN. PulseWeb biedt standaard verschillende managementrapportages. Deze zijn te koppelen met jouw managementinformatie-systeem. Meer managementinformatie nodig? Het is ook mogelijk om alle data ter beschikking te stellen. Zo heb je altijd de juiste managementinformatie voor jezelf binnen handbereik en voor de inspectie.

Trainingen

Cursusplanning & Cursusadministratie

Met PulseWeb kan je eenvoudig trainingen plannen, uitnodigingen en herinneringen versturen, rapportages uitdraaien en evaluaties uitvoeren. PulseWeb ondersteunt het leerhuis in alles wat met training en opleiding te maken heeft.

E-learning

PulseWeb ondersteunt bijna alle diverse leervormen als klassikale sessies, werkplekleren en uiteraard e-learning. Uiteraard draaien de meer dan 200 flexibele leerpaden van Zorgpad Professional binnen PulseWeb maar is het mogelijk ook om zelf e-learning te ontwikkelen of die van derden te gebruiken.

Koppelingen